Tko je Dechra?

Dechra je međunarodna tvrtka specijalizirana za veterinarske lijekove i srodne proizvode. Mi smo  stručni u razvoju i prodaji visokokvalitetnih proizvoda, isključivo za veterinare, širom svijeta. Pokreće nas cilj održivog poboljšanja zdravlja i dobrobiti životinja na lokalnoj razini.  

Vidimo stvari iz The Veterinary Perspective


Nastavljamo rasti jer razumijemo izazove s kojima se suočavaju veterinari. Pružamo obuku, podršku i informacije koje im pomažu da pomognu životinjama. Nudimo pristupačnu znanost koja veterinarima omogućuje bolju komunikaciju s vlasnicima i uzgajivačima. Upravo takva perspektiva čini nas vodećim dobavljačem. Razumijevanje kupaca sastavni je dio našeg poslovnog modela. Veterinarima pružamo ono što im je potrebno, od svakodnevnih terapija temeljenih na dokazima pa sve do saznanja o rijetkim bolestima.

Kako bismo osigurali rast našeg poduzeća, ne bavimo se samo proizvodnjom lijekova za životinje. Mi smo farmaceutska tvrtka za veterinarske stručnjake. 


place

Odaberite željenu lokaciju na karti kako bi se prikazale informacije za kontaktiranje s odgovarajućim Dechra uredom. Uvećajte kartu za prikaz ureda koji se nalaze u neposrednoj blizini.

 
keyboard_arrow_up